
AVALIAÇÃO DA QUALIDADE MICROBIOLÓGICA DOS CALDOS DE CANA COMERCIALIZADOS NO CENTRO DE ITABUNA - BA E PRÁTICAS DE PRODUÇÃO E HIGIENE DE SEUS MANIPULADORES
1970; Secretary of Health of the State of Bahia; Volume: 31; Issue: 2 Linguagem: Inglês
10.22278/2318-2660.2007.v31.n2.a1409
ISSN2318-2660
AutoresLucas Resende de Carvalho, Juliana Teixeira de Magalhães,
Tópico(s)Agricultural and Food Sciences
ResumoSugar cane juice obtained from pressing of sugarcane is mainly commercialized by street vendors who don’t have compatible installations and appropriate knowledge about hygiene in a Universidade Estadual de Santa Cruz – UESC, Departamento de Ciencias Biologicas – DCB, Rod. Ilheus/Itabuna, Km 16, CEP: 45650-000, Ilheus, BA, Brasil. b Universidade Estadual de Santa Cruz, Departamento de Ciencias Biologicas. Endereco para correspondencia: Universidade Estadual de Santa Cruz (UESC), Rodovia Ilheus-Itabuna, km16, Ilheus, BA, Brazil. CEP: 45650-000. Tel.: (+5573)3680-5033. Fax: (+5573)3680-5226. E-mail: julimaga@uesc.br.
Referência(s)