
Cellulase-producing Bacillus strains isolated from the intestine of Amazon basin fish
2010; Wiley; Volume: 42; Issue: 6 Linguagem: Inglês
10.1111/j.1365-2109.2010.02727.x
ISSN1365-2109
AutoresSamanta Balsini Peixoto, Florencia Cladera‐Olivera, Daniel Joner Daroit, Adriano Brandelli,
Tópico(s)Aquaculture Nutrition and Growth
ResumoAquaculture ResearchVolume 42, Issue 6 p. 887-891 Cellulase-producing Bacillus strains isolated from the intestine of Amazon basin fish Samanta Balsini Peixoto, Samanta Balsini Peixoto Laboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplicada, Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, RS, BrazilSearch for more papers by this authorFlorencia Cladera-Olivera, Florencia Cladera-Olivera Laboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplicada, Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, RS, BrazilSearch for more papers by this authorDaniel Joner Daroit, Daniel Joner Daroit Laboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplicada, Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, RS, BrazilSearch for more papers by this authorAdriano Brandelli, Adriano Brandelli Laboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplicada, Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, RS, BrazilSearch for more papers by this author Samanta Balsini Peixoto, Samanta Balsini Peixoto Laboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplicada, Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, RS, BrazilSearch for more papers by this authorFlorencia Cladera-Olivera, Florencia Cladera-Olivera Laboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplicada, Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, RS, BrazilSearch for more papers by this authorDaniel Joner Daroit, Daniel Joner Daroit Laboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplicada, Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, RS, BrazilSearch for more papers by this authorAdriano Brandelli, Adriano Brandelli Laboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplicada, Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, RS, BrazilSearch for more papers by this author First published: 01 December 2010 https://doi.org/10.1111/j.1365-2109.2010.02727.xCitations: 21 Correspondence: A Brandelli, Laboratório de Bioquímica e Microbiologia Aplicada, Instituto de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Av. Bento Gonçalves 9500, 91501-970 Porto Alegre, RS, Brazil. E-mail: [email protected] Read the full textAboutPDF ToolsRequest permissionExport citationAdd to favoritesTrack citation ShareShare Give accessShare full text accessShare full-text accessPlease review our Terms and Conditions of Use and check box below to share full-text version of article.I have read and accept the Wiley Online Library Terms and Conditions of UseShareable LinkUse the link below to share a full-text version of this article with your friends and colleagues. Learn more.Copy URL Citing Literature Volume42, Issue6May 2011Pages 887-891 RelatedInformation
Referência(s)