Artigo Produção Nacional Revisado por pares

Osteomas in cutlass fish, Trichiurus lepturus L., from Niteroi, Rio de Janeiro state, Brazil

2002; Wiley; Volume: 25; Issue: 1 Linguagem: Romeno

10.1046/j.1365-2761.2002.00336.x

ISSN

1365-2761

Autores

Francisco Carlos de Lima, A.P. Souza, Eliana de Fátima Marques de Mesquita, Gabriela Neves de Souza, V C J Chinelli,

Tópico(s)

Reproductive biology and impacts on aquatic species

Resumo

Journal of Fish DiseasesVolume 25, Issue 1 p. 57-61 Osteomas in cutlass fish, Trichiurus lepturus L., from Niteroi, Rio de Janeiro state, Brazil F C Lima, F C Lima Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this authorA P M Souza, A P M Souza Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this authorE F M Mesquita, E F M Mesquita Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this authorG N Souza, G N Souza Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this authorV C J Chinelli, V C J Chinelli Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this author F C Lima, F C Lima Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this authorA P M Souza, A P M Souza Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this authorE F M Mesquita, E F M Mesquita Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this authorG N Souza, G N Souza Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this authorV C J Chinelli, V C J Chinelli Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense (UFF), Niterói, BrazilSearch for more papers by this author First published: 21 January 2002 https://doi.org/10.1046/j.1365-2761.2002.00336.xCitations: 5 Dr Francisco Carlos de Lima Departamento de Tecnologia de Alimentos, Faculdade de Veterinária, Universidade Federal Fluminense, Rua Dr Vital Brazil Filho 64, Niterói, RJ.24230–340, Brazil (e-mail: [email protected]) Read the full textAboutPDF ToolsRequest permissionExport citationAdd to favoritesTrack citation ShareShare Give accessShare full text accessShare full-text accessPlease review our Terms and Conditions of Use and check box below to share full-text version of article.I have read and accept the Wiley Online Library Terms and Conditions of UseShareable LinkUse the link below to share a full-text version of this article with your friends and colleagues. Learn more.Copy URL Citing Literature Volume25, Issue1January 2002Pages 57-61 RelatedInformation

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