
Genomic Sequence of the Yeast Kluyveromyces marxianus CCT 7735 (UFV-3), a Highly Lactose-Fermenting Yeast Isolated from the Brazilian Dairy Industry
2014; American Society for Microbiology; Volume: 2; Issue: 6 Linguagem: Inglês
10.1128/genomea.01136-14
ISSN2169-8287
AutoresWendel Batista da Silveira, Raphael Hermano Santos Diniz, M. Esperanza Cerdán, María-Isabel González-Siso, Robson de Assis Souza, Pedro Marcus Pereira Vidigal, Otávio J. B. Brustolini, Emille R. B. de Almeida Prata, Anny Caroline Macedo Medeiros, Lílian C. Paiva, Moysés Nascimento, Éder G. Ferreira, Valdilene Canazart dos Santos, Caio Roberto Soares Bragança, Tatiana Alves Rigamonte Fernandes, Lívia Tavares Colombo, Flávia Maria Lopes Passos,
Tópico(s)Fermentation and Sensory Analysis
ResumoABSTRACT Here, we present the draft genome sequence of Kluyveromyces marxianus CCT 7735 (UFV-3), including the eight chromosomes and the mitochondrial genomic sequences.
Referência(s)