Artigo Acesso aberto Revisado por pares

How gamma-rays and electron-beam irradiation would affect the antimicrobial activity of differently processed wild mushroom extracts?

2014; Oxford University Press; Volume: 118; Issue: 3 Linguagem: Inglês

10.1111/jam.12718

ISSN

1365-2672

Autores

Maria João Alves, Ângela Fernandes, João C.M. Barreira, Inês Lourenço, D. Fernandes, Antonio Reynaldo Meneses Moura, Adriana Reginato Ribeiro, J. Salgado, Amílcar L. António, Isabel C.F.R. Ferreira,

Tópico(s)

Phytochemicals and Antioxidant Activities

Resumo

Journal Article How gamma‐rays and electron‐beam irradiation would affect the antimicrobial activity of differently processed wild mushroom extracts? Get access M.J. Alves, M.J. Alves Escola Superior de Saúde Instituto Politécnico de Bragança Bragança PortugalUnidade Local de Saúde do Nordeste – Unidade de Mirandela Mirandela PortugalCentro de Investigação de Montanha (CIMO), ESA Instituto Politécnico de Bragança Bragança Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar Â. Fernandes, Â. Fernandes Centro de Investigação de Montanha (CIMO), ESA Instituto Politécnico de Bragança Bragança Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar J.C.M. Barreira, J.C.M. Barreira Centro de Investigação de Montanha (CIMO), ESA Instituto Politécnico de Bragança Bragança Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar I. Lourenço, I. Lourenço Unidade Local de Saúde do Nordeste – Unidade de Mirandela Mirandela Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar D. Fernandes, D. Fernandes Unidade Local de Saúde do Nordeste – Unidade de Mirandela Mirandela Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar A. Moura, A. Moura Escola Superior de Saúde Instituto Politécnico de Bragança Bragança PortugalUnidade Local de Saúde do Nordeste – Unidade de Mirandela Mirandela Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar A.R. Ribeiro, A.R. Ribeiro Escola Superior de Saúde Instituto Politécnico de Bragança Bragança PortugalUnidade Local de Saúde do Nordeste – Unidade de Mirandela Mirandela Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar J. Salgado, J. Salgado Escola Superior de Saúde Instituto Politécnico de Bragança Bragança PortugalUnidade Local de Saúde do Nordeste – Unidade de Mirandela Mirandela Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar A. Antonio, A. Antonio Centro de Investigação de Montanha (CIMO), ESA Instituto Politécnico de Bragança Bragança PortugalIST/ITN, Instituto Tecnológico e Nuclear Sacavém Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar I.C.F.R. Ferreira I.C.F.R. Ferreira Centro de Investigação de Montanha (CIMO), ESA Instituto Politécnico de Bragança Bragança Portugal Correspondence Isabel C.F.R. Ferreira, Centro de Investigação de Montanha (CIMO), ESA, Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, Apartado 1172, 5301‐855 Bragança, Portugal. E‐mail: iferreira@ipb.pt Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar Journal of Applied Microbiology, Volume 118, Issue 3, 1 March 2015, Pages 592–598, https://doi.org/10.1111/jam.12718 Published: 01 March 2015 Article history Received: 24 September 2014 Revision received: 15 November 2014 Accepted: 05 December 2014 Published: 01 March 2015

Referência(s)