Artigo Revisado por pares

Aromatic plants, spices and volatiles in food and beverages

2010; Wiley; Volume: 25; Issue: 5 Linguagem: Inglês

10.1002/ffj.1966

ISSN

1099-1026

Autores

A. Cristina Figueiredo, Maria Graça Miguel,

Tópico(s)

Biochemical Analysis and Sensing Techniques

Resumo

Flavour and Fragrance JournalVolume 25, Issue 5 p. 251-252 Foreword Aromatic plants, spices and volatiles in food and beverages A. C. Figueiredo, Corresponding Author A. C. Figueiredo [email protected] Universidade de Lisboa, Faculdade de Ciências de Lisboa, Departamento de Biologia Vegetal, Instituto de Biotecnologia e Bioengenharia, Centro de Biotecnologia Vegetal, C2, Campo Grande, 1749-016 Lisboa, PortugalUniversidade de Lisboa, Faculdade de Ciências de Lisboa, Departamento de Biologia Vegetal, Instituto de Biotecnologia e Bioengenharia, Centro de Biotecnologia Vegetal, C2, Campo Grande, 1749-016 Lisboa, PortugalSearch for more papers by this authorM. G. Miguel, M. G. Miguel Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade do Algarve, Instituto de Biotecnologia e Bioengenharia, Centro de Biotecnologia Vegetal, Campus de Gambelas, 8005-139 Faro, PortugalSearch for more papers by this author A. C. Figueiredo, Corresponding Author A. C. Figueiredo [email protected] Universidade de Lisboa, Faculdade de Ciências de Lisboa, Departamento de Biologia Vegetal, Instituto de Biotecnologia e Bioengenharia, Centro de Biotecnologia Vegetal, C2, Campo Grande, 1749-016 Lisboa, PortugalUniversidade de Lisboa, Faculdade de Ciências de Lisboa, Departamento de Biologia Vegetal, Instituto de Biotecnologia e Bioengenharia, Centro de Biotecnologia Vegetal, C2, Campo Grande, 1749-016 Lisboa, PortugalSearch for more papers by this authorM. G. Miguel, M. G. Miguel Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade do Algarve, Instituto de Biotecnologia e Bioengenharia, Centro de Biotecnologia Vegetal, Campus de Gambelas, 8005-139 Faro, PortugalSearch for more papers by this author First published: 15 September 2010 https://doi.org/10.1002/ffj.1966Citations: 4AboutPDF ToolsRequest permissionExport citationAdd to favoritesTrack citation ShareShare Give accessShare full text accessShare full-text accessPlease review our Terms and Conditions of Use and check box below to share full-text version of article.I have read and accept the Wiley Online Library Terms and Conditions of UseShareable LinkUse the link below to share a full-text version of this article with your friends and colleagues. Learn more.Copy URL Share a linkShare onEmailFacebookTwitterLinkedInRedditWechat No abstract is available for this article. REFERENCES 1 L. Salgueiro, A. P. Martins, H. Correia. Flavour Fragr. J. 2010, 25, 289–307. 2 H. Trindade. Flavour Fragr. J. 2010, 25, 308–317. 3.P. Rubiolo, B. Sgorbini, E. Liberto, C. Cordero, C. Bicchi. Flavour Fragr. J. 2010, 25, 318–326. 4 M. G. Miguel. Flavour Fragr. J. 2010, 25, 253–274. 5 H. Marques. Flavour Fragr. J. 2010, 25, 373–386. 6 C. Franz, K. H. C. Baser, W. Windisch. Flavour Fragr. J. 2010, 25, 275–288. 7 I. Tonutti, P. Liddle. Flavour Fragr. J. 2010, 25, 363–372. 8 M. D. C. Antunes, A. M. Cavaco. Flavour Fragr. J. 2010, 25, 327–342. 9 Y. Gounaris. Flavour Fragr. J. 2010, 25, 343–362. Citing Literature Volume25, Issue5Special Issue: Aromatic plants, spices and volatiles in food and beveragesSeptember/October 2010Pages 251-252 ReferencesRelatedInformation

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