
Technological properties of bacteriocin-producing lactic acid bacteria isolated from Pico cheese an artisanal cow's milk cheese
2013; Oxford University Press; Volume: 116; Issue: 3 Linguagem: Inglês
10.1111/jam.12388
ISSN1365-2672
AutoresSusana C. Ribeiro, Márcia C. Coelho, Svetoslav Dimitrov Todorov, Bernadette Dora Gombossy de Melo Franco, Maria de Lurdes Enes Dapkevicius, C.C.G. Silva,
Tópico(s)Milk Quality and Mastitis in Dairy Cows
ResumoJournal Article Technological properties of bacteriocin‐producing lactic acid bacteria isolated from Pico cheese an artisanal cow's milk cheese Get access S.C. Ribeiro, S.C. Ribeiro Centro de Investigação e Tecnologias Agrárias dos Açores (CITA‐A) Universidade dos Açores Angra do Heroísmo Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar M.C. Coelho, M.C. Coelho Centro de Investigação e Tecnologias Agrárias dos Açores (CITA‐A) Universidade dos Açores Angra do Heroísmo Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar S.D. Todorov, S.D. Todorov Faculdade de Ciências Farmacêuticas Universidade de Sáo Paulo Sáo Paulo Brazil Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar B.D.G.M. Franco, B.D.G.M. Franco Faculdade de Ciências Farmacêuticas Universidade de Sáo Paulo Sáo Paulo Brazil Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar M.L.E. Dapkevicius, M.L.E. Dapkevicius Centro de Investigação e Tecnologias Agrárias dos Açores (CITA‐A) Universidade dos Açores Angra do Heroísmo Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar C.C.G. Silva C.C.G. Silva Centro de Investigação e Tecnologias Agrárias dos Açores (CITA‐A) Universidade dos Açores Angra do Heroísmo Portugal Correspondence Célia Costa Silva, Departamento de Ciências Agrárias, Centro de Investigação de Tecnologias Agrárias dos Açores (CITA‐A), Universidade dos Açores, Rua Capitão João D'Avila, 9700‐042 Angra do Heroísmo, Terceira, Portugal. E‐mail: celia@uac.pt Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar Journal of Applied Microbiology, Volume 116, Issue 3, 1 March 2014, Pages 573–585, https://doi.org/10.1111/jam.12388 Published: 01 March 2014 Article history Received: 16 June 2013 Revision received: 18 October 2013 Accepted: 05 November 2013 Published: 01 March 2014
Referência(s)