Errata Acesso aberto Produção Nacional Revisado por pares

Erratum to “Molecular identification of naturally occurring bacteriocinogenic and bacteriocinogenic-like lactic acid bacteria in raw milk and soft cheese” (J. Dairy Sci. 93:2880–2886)

2010; Elsevier BV; Volume: 93; Issue: 10 Linguagem: Inglês

10.3168/jds.2010-93-10-4996

ISSN

1529-9066

Autores

Maria Beatriz Tassinari Ortolani, Paula Mendonça Moraes, Luana Martins Perin, Gabriela Nogueira Viçosa, Kátia Gianni de Carvalho, Abelardo Silva‐Júnior, Fernando Sesma, Bernadette Dora Gombossy de Melo Franco, Luís Augusto Nero,

Tópico(s)

Biochemical Analysis and Sensing Techniques

Resumo

The revised Acknowledgments section is as follows: This work was supported by CNPq (Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico; M. B. T. Ortolani Masters scholarship, 474044/2006-8, 303834/2009-9, and 402645/2008-1), CAPES-SECYT (Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior; 135/08), FAPEMIG (Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de Minas Gerais; CVZ 301/06, and CVZ APQ-2602-5.05/07), and FAPESP (Fundação de Amparo a Pesquisa do Estado de São Paulo, K. G. Carvalho post-doctoral scholarship). The authors are thankful to Elaine de Martinis (Universidade de São Paulo, Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Ribeirão Preto, São Paulo) by her helpful suggestions on antagonistic tests. The authors regret the errors.

Referência(s)
Altmetric
PlumX