Artigo Revisado por pares

Molecular and oenological characterization of Touriga Nacional non- Saccharomyces yeasts

2014; Oxford University Press; Volume: 118; Issue: 3 Linguagem: Inglês

10.1111/jam.12727

ISSN

1365-2672

Autores

A. Teixeira, Ilda Caldeira, Filomena L. Duarte,

Tópico(s)

Yeasts and Rust Fungi Studies

Resumo

Journal Article Molecular and oenological characterization of Touriga Nacional non‐Saccharomyces yeasts Get access A. Teixeira, A. Teixeira Laboratório de Enologia, U.I.S. Tecnologia e Segurança Alimentar Instituto Nacional de Investigação Agrária e Veterinária, I.P., Quinta da Almoínha Dois Portos Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar I. Caldeira, I. Caldeira Laboratório de Enologia, U.I.S. Tecnologia e Segurança Alimentar Instituto Nacional de Investigação Agrária e Veterinária, I.P., Quinta da Almoínha Dois Portos PortugalICAAM ‐ Instituto de Ciências Agrárias e Ambientais Mediterrânicas Universidade de Évora Évora Portugal Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar F.L. Duarte F.L. Duarte Laboratório de Enologia, U.I.S. Tecnologia e Segurança Alimentar Instituto Nacional de Investigação Agrária e Veterinária, I.P., Quinta da Almoínha Dois Portos Portugal Correspondence Filomena L. Duarte, Instituto Nacional de Investigação Agrária e Veterinária, I.P., Quinta da Almoínha, 2565‐191, Dois Portos, Portugal. E‐mail: filomena.duarte@iniav.pt Search for other works by this author on: Oxford Academic Google Scholar Journal of Applied Microbiology, Volume 118, Issue 3, 1 March 2015, Pages 658–671, https://doi.org/10.1111/jam.12727 Published: 01 March 2015 Article history Received: 10 September 2014 Revision received: 04 December 2014 Accepted: 08 December 2014 Published: 01 March 2015

Referência(s)