
Two chemical marking procedures with Alizarin Red for piava Leporinus obtusidens (Valenciennes, 1837) juveniles
2016; Wiley; Volume: 33; Issue: 1 Linguagem: Inglês
10.1111/jai.13189
ISSN1439-0426
AutoresSamara Hermes-Silva, Mariana Roza de Abreu, Evoy Zaniboni‐Filho,
Tópico(s)Fish Ecology and Management Studies
ResumoJournal of Applied IchthyologyVolume 33, Issue 1 p. 130-132 SHORT COMMUNICATION Two chemical marking procedures with Alizarin Red for piava Leporinus obtusidens (Valenciennes, 1837) juveniles S. Hermes-Silva, Corresponding Author S. Hermes-Silva samara@lapad.ufsc.br Laboratório de Biologia e Cultivo de Peixes de Água Doce-Universidade Federal de Santa Catarina (LAPAD-UFSC), Lagoa do Peri, Florianópolis, SC, Brasil Correspondence Samara Hermes-Silva, Laboratório de Biologia e Cultivo de Peixes de Água Doce (LAPAD-UFSC), Lagoa do Peri, Florianópolis, SC, Brasil. Email: samara@lapad.ufsc.brSearch for more papers by this authorM. Roza de Abreu, M. Roza de Abreu Laboratório de Biologia e Cultivo de Peixes de Água Doce-Universidade Federal de Santa Catarina (LAPAD-UFSC), Lagoa do Peri, Florianópolis, SC, BrasilSearch for more papers by this authorE. Zaniboni-Filho, E. Zaniboni-Filho Laboratório de Biologia e Cultivo de Peixes de Água Doce-Universidade Federal de Santa Catarina (LAPAD-UFSC), Lagoa do Peri, Florianópolis, SC, BrasilSearch for more papers by this author S. Hermes-Silva, Corresponding Author S. Hermes-Silva samara@lapad.ufsc.br Laboratório de Biologia e Cultivo de Peixes de Água Doce-Universidade Federal de Santa Catarina (LAPAD-UFSC), Lagoa do Peri, Florianópolis, SC, Brasil Correspondence Samara Hermes-Silva, Laboratório de Biologia e Cultivo de Peixes de Água Doce (LAPAD-UFSC), Lagoa do Peri, Florianópolis, SC, Brasil. Email: samara@lapad.ufsc.brSearch for more papers by this authorM. Roza de Abreu, M. Roza de Abreu Laboratório de Biologia e Cultivo de Peixes de Água Doce-Universidade Federal de Santa Catarina (LAPAD-UFSC), Lagoa do Peri, Florianópolis, SC, BrasilSearch for more papers by this authorE. Zaniboni-Filho, E. Zaniboni-Filho Laboratório de Biologia e Cultivo de Peixes de Água Doce-Universidade Federal de Santa Catarina (LAPAD-UFSC), Lagoa do Peri, Florianópolis, SC, BrasilSearch for more papers by this author First published: 14 September 2016 https://doi.org/10.1111/jai.13189Read the full textAboutPDF ToolsRequest permissionExport citationAdd to favoritesTrack citation ShareShare Give accessShare full text accessShare full-text accessPlease review our Terms and Conditions of Use and check box below to share full-text version of article.I have read and accept the Wiley Online Library Terms and Conditions of UseShareable LinkUse the link below to share a full-text version of this article with your friends and colleagues. Learn more.Copy URL Share a linkShare onFacebookTwitterLinkedInRedditWechat Volume33, Issue1February 2017Pages 130-132 RelatedInformation
Referência(s)