Artigo Acesso aberto Produção Nacional

PROMOTION OF HEALTH EDUCATION WITH EMPHASIS ON THE IMPORTANCE OF FOOD AND NUTRITIONAL EDUCATION.

2019; Volume: 7; Issue: 2 Linguagem: Português

10.21474/ijar01/8597

ISSN

2320-5407

Autores

DayanedeMelo Barros,

Tópico(s)

Science and Education Research

Resumo

01Mar 2019 PROMOTION OF HEALTH EDUCATION WITH EMPHASIS ON THE IMPORTANCE OF FOOD AND NUTRITIONAL EDUCATION. Dayane de Melo Barros , Priscilla Gregorio de Oliveira Sousa , Danielle Feijo de Moura , Tamiris Alves Rocha , Marllyn Marques da Silva , Andre Severino da Silva , Milca de Vasconcelos Gomes , Silvio Assis de Oliveira Ferreira and Roberta de Albuquerque Bento da Fonte. Mestre em Sa?de Humana e Meio Ambiente ? Centro Acad?mico de Vit?ria, Universidade Federal de Pernambuco, CAV/UFPE ? Pernambuco, Brasil. Doutora em Ci?ncias Biol?gicas ? Universidade Federal de Pernambuco, UFPE ? Pernambuco, Brasil. Fisioterapeuta ? Centro Universit?rio Tabosa de Almeida, Asces-Unita ? Pernambuco, Brasil. Mestre em Bioqu?mica e Fisiologia ? Universidade Federal de Pernambuco, UFPE ? Pernambuco, Brasil. Doutora em Nutricao ? Universidade Federal de Pernambuco, UFPE ? Pernambuco, Brasil.

Referência(s)