
Synthesis of a new quinine dimer biocatalysed by the coconut water
2021; Taylor & Francis; Volume: 40; Issue: 3 Linguagem: Português
10.1080/10242422.2021.1935897
ISSN1029-2446
AutoresAluísio Marques da Fonseca, Leonardo Paes da Silva, Francisco Wagner Queiroz Almeida-Neto, Regilany Paulo Colares, Mauro Macêdo de Oliveira, Antônio Luthierre Gama Cavalcante, Telma L. G. Lemos, Raimundo Braz‐Filho, Pedro de Lima‐Neto, Emmanuel Silva Marinho,
Tópico(s)Electrochemical sensors and biosensors
ResumoAluísio M. Fonsecaab*, Leonardo Paes da Silvac, Francisco Wagner de Queiroz Almeida-Netoc, Regilany Paulo Colaresb, Mauro Macedo de Oliveiraad, Antônio Luthierre Gama Cavalcantec, Telma L. G. Lemose, Raimundo Braz-Filhof, Pedro de Lima-Netoc & Emmanuel Silva Marinhocga Mestrado Acadêmico em Sociobiodiversidades e Tecnologias Sustentáveis – MASTS, Instituto de Engenharias e Desenvolvimento Sustentável, Universidade da Integração Internacional da Lusofonia Afro-Brasileira, Acarape, Brazilb Instituto de Ciências Exatas e da Natureza, Universidade da Integração Internacional da Lusofonia Afro-Brasileira, Acarape, Brazilc Grupo de Química Teórica, Departamento de Analítica e Físico-Química, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, Brasild Departamento de Química, Centro Universitário Paraíso – UNIFAP, Juazeiro do Norte, Brazile Laboratório de Biocatálise e Produtos Naturais, Departamento de Química Orgânica e Inorgânica, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, Brazilf Centro de Ciências e Tecnologias, Universidade Estadual do Norte Fluminense Darcy Ribeiro, Campos Dos Goytacazes, Brazilg Faculdade de Filosofia Dom Aureliano Matos - FAFIDAM, Universidade Estadual do Ceará, Centro, Brazil
Referência(s)