Artigo Produção Nacional Revisado por pares

Dual modification of starch: Synergistic effects of ozonation and pulsed electric fields on structural, rheological, and functional attributes

2024; Elsevier BV; Volume: 464; Linguagem: Inglês

10.1016/j.foodchem.2024.141718

ISSN

1873-7072

Autores

Raphael Lucas Jacinto Almeida, Newton Carlos Santos, Ana Carla Oliveira de Brito, Ana Carolina Nóbrega Leite, Jessica Renaly Fernandes Morais, Bárbara Freire de Oliveira, Paloma Benedita da Silva, Ynis Thaciane Felix Da Silva, Raimunda Valdenice da Silva Freitas, Karina Soares do Bonfim, Álison Bruno Borges de Sousa, Maria José de Figueiredo, Gilsandro Alves da Costa, Josilene de Assis Cavalcante, Tamires dos Santos Pereira,

Tópico(s)

Microbial Metabolites in Food Biotechnology

Resumo

Study evaluated the influence of ozonization (O

Referência(s)
Altmetric
PlumX